ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ιντζάγκι: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Με τον πλέον κολακευτικό τρόπο αναφέρθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ιταλών:

Για τη Μάντσεστερ Σίτι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ξέρουμε το μονοπάτι μας, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Για την πορεία της Ίντερ ως τον τελικό: «Είναι το 57ο παιχνίδι μας στη σεζόν και τα προηγούμενα 56 μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εδώ. Οι δύσκολες στιγμές μας έκαναν πιο δυνατούς. Αξίζαμε να χάσουμε κάποια μας, να κερδίσουμε κάποια άλλα. Κάναμε τρελή προσπάθεια και αυτή μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη».
Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η μάχη του κέντρου θα είναι καθοριστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Χρειαζόμαστε πόδια, μυαλό και καρδιά. Τρέχοντας περισσότερο, έχοντας καθαρό μυαλό και παίζοντας με καρδιά, μπορείς να έχεις βρεις περισσότερη ενέργεια».

Για το τι σημαίνει το αυριανό ματς για την Ίντερ: «Έχουμε την ευκαιρία να γραφτούν τα ονόματά μας στην ιστορία της ομάδας. Είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για όλους στην Ίντερ. Οι οπαδοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους».

Νταρμιάν: «Πρέπει να είμαστε άψογοι»

Για το παρελθόν του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τους γνωρίζω γιατί τους αντιμετώπισα όταν αγωνιζόμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να είμαστε σε όλα άψογοι. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε πως έχουμε καρδιά».

Για τα συναισθήματά του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Υπάρχουν πολλά συναισθήματα για ένα τόσο σημαντικό ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Αυτό πρέπει να το δείξουμε αύριο. Γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτουν και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στα διάφορα χρονικά σημεία του παιχνιδιού».

Για την παρουσία Ιταλών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαθέτουμε αρκετούς Ιταλούς παίκτες μαζί με ποδοσφαιριστές άλλων εθνικοτήτων. Είμαστε ένα εξαιρετικό γκρουπ και απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί».

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Οι φανέλες αλλάζουν, τα συναισθήματα μένουν»

Για το ότι δίνει ένα δεύτερο πολύ σπουδαίο ματς μετά από τον τελικό του Μουντιάλ: «Ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ και ένας τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τα πιο σημαντικά ματς που μπορεί να παίξει κάποιος. Οι φανέλες αλλάζουν αλλά τα συναισθήματα παραμένουν τα ίδια. Βρισκόμαστε εδώ χάρη στη σκληρή δουλειά μας. Αυτό είναι που μετράει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μόνο ένα βήμα μακριά».

Για το αν έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του στη Σίτι Άλβαρεζ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Άλβαρεζ αλλά παντρεύτηκα πρόσφατα και τον κάλεσα στον γάμο μου. Δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί του».

Για την έως τώρα πορεία της Ίντερ στη διοργάνωση: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Αξίζαμε να προκριθούμε. Παίξαμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και στη συνέχεια. Το αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ γιατί έχουμε δουλέψει πολύ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button