Ποδόσφαιρο

Ιντέγε για την αποχώρηση Μίκελ από Τραμπζονσπόρ λόγω έξαρσης κορονοϊού: «Θα έκανα και εγώ το ίδιο!»

Θέση πήρε στα όσα έγιναν πριν λίγες μέρες ανάμεσα σε Τζον Όμπι Μίκελ και Τραμπζονσπόρ, ο Μπράουν Ιντέγε συμφωνόντας φυσικά με τον συμπατριώτη του.

  • Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο Μίκελ αποχώρησε από την τουρκική ομάδα μετά από την έντονη διαφωνία του στην απόφαση να συνεχιστεί κανονικά το τουρκικό πρωτάθλημα παρά την έξαρση του κορονοϊού παγκοσμίως. Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην Guardian: «Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο το ποδόσφαιρο».

Στο παραπάνω συμβάν αναφέρθηκε ο Νιγηριανός φορ του Άρη στο futaa.com τονίζοντας: «Θα έκανα και εγώ το ίδιο. Είχα σοκαριστεί που το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά!»

Ενώ συμπλήρωσε: «Το έμαθα μόλις χθες όταν μπήκα στους live αγώνες και είδα πως παίζονται αγώνες στην Τουρκία. Σοκαρίστηκα, ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σταμάτησαν!»

Τέλος αναφέρθηκε σε έναν φίλο του που αγωνίζεται σε τουρκική ομάδα και όπως αποκάλυψε: «Πήρα έναν φίλο μου που αγωνίζεται στην Τουρκία και μου είπε η ένωση ποδοσφαιριστών εκεί προσπαθεί να διακόψει το πρωτάθλημα».

Δείτε εδώ τα όσα είπε ο Νιγηριανός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button