ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ινιέστα: «Τα χρήματα είναι άχρηστα όταν είσαι… άδειος»

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές, με μεγάλες επιτυχίες τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και της Εθνικής Ισπανίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό Μέσο έδειξε ότι τα πολλά χρήματα που κέρδισε στη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας δεν αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του, για τον οποίο έχουν να πουν τα καλύτερα όσοι τον έχουν συναναστραφεί.

«Τα χρήματα και η φήμη είναι άχρηστα, αλλά … ξέρετε τι συμβαίνει; Ότι είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει όλα αυτά τα πράγματα που έχω, να καταλάβει ότι λέω ότι τα χρήματα και η φήμη είναι άχρηστα. Αλλά είναι αλήθεια ότι, ακόμη και αν έχετε τα πάντα στον κόσμο, αν είσαι άδειος εσωτερικά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Άνθρωποι, ανεξάρτητα από τα χρήματα, έχουμε τα ίδια συναισθήματα, τους ίδιους φόβους, τις ίδιες χαρές. Και εκεί είμαστε όλοι κομμένοι από το ίδιο μοτίβο. Προφανώς, όσοι από εμάς έχουμε τα προνόμια πρέπει να γνωρίζουμε πώς να τα εκμεταλλευτούμε και να είμαστε ευγνώμονες που τα έχουμε».

Το μεγάλο αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου παραδέχτηκε ότι το να μεγαλώνεις μακριά από την οικογένεια έχει αρνητικές πτυχές, αλλά και θετικές. «Ναι, όπως όλα, έχει την καλή του πλευρά και την κακή του πλευρά.

Το γεγονός του χωρισμού από την οικογένειά μου στα 12 χρονών και τα διόδια που έχω πληρώσει ήταν βάναυση σε ψυχικό επίπεδο, με την αρνητική έννοια, αλλά αντίθετα με έκανε ώριμο, με έκανε να έχω στόχους για να προσπαθήσω να πετύχω. Αυτή ήταν η ζωή μου, αν και προφανώς, αξίζει τον κόπο», επισήμανε.

Τέλος ο Ινιέστα παραδέχτηκε ότι ενημερώνεται τι γίνεται στον κόσμο: «Είναι αυτό που σου λέω. Ζω μια φυσιολογική ζωή, αλλά η σχέση μου με τον απλό κόσμο είναι απόλυτη, γιατί προσπαθώ να είμαι ενημερωμένος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button