Διεθνή

Ιμπραΐμοβιτς: «Λύγισε» στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας (video)

Λύγισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την επιστροφή του μετά από 5 έτη στους Σκανδιναβούς.

Ο 39χρονος άσος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων με Γεωργία, Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και εκεί εμφάνισε ένα άλλο πρόσωπο, καθώς όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται ο μικρός γιος του που θα παίξει ξανά με την Εθνική, ο παίκτης της Μίλαν δάκρυσε συγκινημένος.

«Αυτή η ερώτηση που έκανες, να ξέρεις ότι δεν είναι καλή. Ο γιος μου ο Βίνσεντ έβαλε τα κλάματα μόλις έφυγα. Αλλά τώρα είναι καλά. Αυτή μου η απόφαση μου στερεί χρόνο από την οικογένεια μου και αυτό δεν είναι εύκολο. Όταν έχεις δύο παιδιά που κλαίνε κάθε φορά που φεύγεις, είναι σκληρό. Μπορεί να είμαι υπεράνθρωπος, αλλά στο τέλος είμαι άνθρωπος. Και στο κάτω – κάτω ποιος είμαι χωρίς το ποδόσφαιρο; Εκτός ποδοσφαίρου είμαι ένας από όλους.

Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και για αυτό είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τα πάντα για να φέρω ξανά επιτυχίες. Τα παιδιά μου είναι πολύ υπερήφανα για αυτή μου την απόφαση. Τους υποσχέθηκα ότι θα τους φέρω γυρνώντας την τελευταία κολεξιόν από ρούχα της Εθνικής Σουηδίας, οπότε τώρα είμαστε εντάξει με αυτό»! είπε ο Σουηδός άσος.

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται αγωνιστικά και το εάν θα είναι καλά στα 39 χρόνια του, ο ίδιος ξαναβρήκε αμέσως τον κανονικό εαυτό του και απάντησε σας Ζλάταν: «Εάν βρίσκομαι εδώ, είναι επειδή είμαι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και σημαίνει ότι είμαι καλά. Εάν με ρωτάτε, θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button