Γενικά

Ιατρικό λάθος επικαλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό της υπόμνημα

H κατηγορούμενη επικαλείται ιατρικό λάθος και πως αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμίνης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά.

Απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις της παρέδωσε στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζάρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημα της την πιθανότητα ιατρικού λάθους στο καταληκτικό επεισόδιο του παιδιού της. Η 33χρονη -σύμφωνα με πληροφορίες- αναφέρει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμίνης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων που φαίνεται να επισημαίνεται στα στοιχεία τη υπόθεσης, η κατηγορούμενη φέρεται να επιχειρηματολογεί διερωτώμενη πως γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική, αλλά και την παιδοχειρουργική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button