Ποδόσφαιρο

Θύμισε Ι-Τούρμπο!

Την πιο “γεμάτη” εμφάνισή του έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Χουάν Ιτούρμπε, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε με πολλές τυμπανοκρουσίες τη φετινή σεζόν στον Άρη, είναι ο Χουάν Ιτούρμπε, που χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να έχει μία τόσο πλήρη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπούργος τον επέλεξε στο βασικό σχήμα και ο 28χρονος Παραγουανός τον δικαίωσε απόλυτα, κάνοντας την πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή του, τόσο στη επίθεση, αλλά και στις αμυντικές καλύψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν όλες οι μπάλες περνούσαν από τα πόδια του, είτε έπαιζε αριστερά, είτε δεξιά, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας σε όλο το πλάτος του γηπέδου. Ο Μπούργος τον εμπιστεύτηκε, παρότι στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όταν και μπήκε σαν αλλαγή, δεν είχε καλή εικόνα, μην μπορώντας να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του.

Το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε, μετά την πανέξυπνη ασίστ του Φακούντο Μπερτόγλιο, ίσως τον “ξεκλειδώσει” και -έστω και τώρα- δείξει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν και τακτικά πολύ καλός, γυρίζοντας πίσω και καλύπτοντας τα ανεβάσματα τόσο του Γκάνεα, όσο και του Σούντγκρεν, κάτι που δεν έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button