Ποδόσφαιρο

Θυμάται την “τεσσάρα” επί του ΠΑΟΚ η Super League

Η Super League συνεχίζει την ανασκόπηση του φετινού πρωταθλήματος και σήμερα κάνει flashback στην 17η αγωνιστική.

Τότε, που ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ με το επιβλητικό 4-2 στο κατάμεστο Χαριλάου.  Η σχετική αναφορά της διοργανώτριας αρχής:

Με το νέο έτος ξαφνικά έρχεται και η είδηση ότι  ο προπονητής του Βόλου Χουάν Φερνάνδο έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με τα μάτια του. Με υπηρεσιακό τον Βίκτορ Μπασάντρε, ο Βόλος κάνει νίκη έκπληξη μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 2-1.

Το πρώτο Σάββατο του 2020 έχει και άλλα σπουδαία γεγονότα. Εντυπωσιακός ο Άρης, έβαλε τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί 51 αγώνων του ΠΑΟΚ χωρίς ήττα, επικρατώντας με 4-2!

Η ήττα αυτή δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει και πάλι μπροστά, κερδίζοντας στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο «ντέρμπι τον αιωνίων» τον Παναθηναϊκό 1-0, με σκόρερ τον φορμαρισμένο Ελ Αραμπί.

H AEK σταθεροποιείται στην τρίτη θέση νικώντας τον Παναιτωλικό 3-1.

Ο Ατρόμητος νικά τον Αστέρα Τρίπολης στην εκπνοή 2-1 και μπαίνει για τα καλά στην μάχη για τα πλέι οφ, όπως και η Λαμία, που βυθίζει ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο, νικώντας τον 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Ζωντανεύει και η Ξάνθη, που νικά 2-1 την ΑΕΛ,  στο τέταρτο παιχνίδι του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της. Η μάχη για την εξάδα είναι εντυπωσιακή. Στην κορυφή Ολυμπιακός 41, ΠΑΟΚ 40, ΑΕΚ 31, Άρης 25, ΟΦΗ και Ξάνθη 23, ενώ τέσσερις ομάδες έχουν από 22! Στην ουρά Πανιώνιος 6, Παναιτωλικός 8, Αστέρας Τρίπολης 15, Βόλος 21.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button