Ποδόσφαιρο

Θετικό πρόσημο για Ζερβίνιο

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο παιχνίδι του Βόλου ήταν ο Ιβοριανός επιθετικός, που αγωνίστηκε περίπου 20 λεπτά.

Ο Ζερβίνιο θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Άρη στο ματς της Κυριακής (02/10), αλλά δεν τα κατάφερε, μπαίνοντας στη θέση του Πάλμα στο 74′. Η εικόνα του στις προπονήσεις καταγράφει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που δείχνει μεγάλη διάθεση για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο μέσα από την παρουσία του στην ομάδα του Άρη.

H μεγάλη διάθεση του έχει “κερδίσει” τον Άλαν Πάρντιου, που ανέφερε ότι: “δεν γνώριζα τον Ζερβίνιο, παρά μόνο το ότι είχε αποβληθεί στο ντεμπούτο του στην Πρεμιέρ Λιγκ, σ’ έναν αγώνα αντίπαλος με την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει ακόμη και προσωπικό γυμναστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι δουλεύει σκληρά, όπως όλοι».

Κόντρα στον Βόλο έκανε δύο ευκαιρίες, αρχικά μετά από κόρνερ όταν σούταρε κι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, αλλά και στη συνέχεια, όταν έκανε εξαιρετική κίνηση και σουτ, με τον Κλέιμαν όμως να κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση. Το ανέβασμά του έρχεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, που ο Πάρντιου χρειάζεται την εμπειρία του στα επόμενα παιχνίδια του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button