Μπάσκετ

Θετικός στον κορονοϊό ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ανάμεσα στους μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Ο πρώην αθλητής του Άρη εξετάστηκε όσο βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και αποδείχθηκε φορέας του ιού, έμεινε σε περιορισμό επί δύο εβδομάδες και έκτοτε επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του με την εξής λεζάντα, στα αγγλικά: “Επιτέλους ελεύθερος από την κατ’ οίκον καραντίνα”.

Ο Σλούκας δεν αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες της Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Εuroleague, λόγω ασθένειας όπως είχε δηλωθεί από την ομάδα. Ουδέποτε μαθεύτηκε όμως τι είδους ασθένεια ήταν αυτή, ούτε διευκρινίζεται αν πράγματι νόσησε.

Για τελευταία φορά έπαιξε σε επίσημο αγώνα της Φενέρ στις 28 Φεβρουαρίου, απέναντι στη Βαλένθια στα πλαίσια της Εuroleague. Το παιχνίδι στην βαριά πληττόμενη από τον κορονοϊό Ισπανία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Θετικοί βρέθηκαν και άλλοι τέσσερις παίκτες, οι Βέσελι, Ντουβερίογλου, καθώς και ο μάνατζερ της ομάδας Tζενκ Ρεντά, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Πληροφορίες μιλούν για άλλους δύο ξένους παίκτες, καθώς και για δύο μέλη της ομάδας με άλλες ιδιότητες.

Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε χωρίς θεατές στις εξέδρες μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού η χώρα άργησε να υιοθετήσει μέτρα προστασίας. Ακόμα και το κεκλεισμένων των θυρών υιοθετήθηκε με καθυστέρηση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button