ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε παίκτης της Λίνφιλντ

Κρούσμα κοροναϊού εμφανίστηκε στη Λίνφιλντ, που ανακοίνωσε ανώνυμα ότι ένας ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Λίνφιλντ, ανακοίνωσε ότι παίκτης του συλλόγου βρέθηκε θετικός επίσημα στον ιό COVID-19, δίχως να κάνει γνωστό το όνομά του, αν και η «Belfast Telegraph» αναφέρει ότι πρόκειται για τον αμυντικό, Ράιαν ΜακΓκίβερν, που κόλλησε τον ιό μετά από συνάντησή του με παίκτη της τοπικής Χάνοβερ.

«Η Λίνφιλντ επιβεβαιώνει ότι ένας από τους παίκτες μας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Ο σύλλογος λαμβάνει τις κατάλληλες συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές κιαι θα ενημερώσει για την κατάσταση όταν υπάρξουν περισσότερα στοιχεία», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κλαμπ.

Σημειώνεται ότι η Λίνφιλντ είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις «μάχες» που έδωσε εναντίον της ο Παναθηναϊκός στην πορεία του προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985 (3-3, 2-1), αλλά και η Ξάνθη αποκλείοντάς την στα προκριματικά του Europa τη σεζόν 2013/14 (0-1, 1-2).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button