Ποδόσφαιρο

Θεσσαλονίκη: 15 προσαγωγές για τη δολοφονική επίθεση σε οπαδούς και τον θάνατο ενός 19χρονου

Σε περισσότερες από 15 προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ για την άγρια δολοφονία ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων δύο στη διάρκεια δολοφονικής επίθεσης σε βάρος οπαδών, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, κοντά στην Αλ. Παπαναστασίου, όταν άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Από την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σκοτώθηκε ένας 19χρονος οπαδός του Άρη και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 19 και 20 ετών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι δράστες επιτέθηκαν στους νεαρούς -οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη- κρατώντας… δρεπάνι.  

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κατασχεθεί ένα δρεπάνι, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται πως ήταν το φονικό αντικείμενο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button