Ποδόσφαιρο

Θείος Μάνου: «Έπαιξε ο ύμνος του Άρη στην βάφτιση, τουλάχιστον 10 γκολ του χρόνου»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, θείος του Δημήτρη Μάνου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον βάφτιση του γιου του Δημήτρη Μάνου, του μικρού Θανασάκη:

Έγινε χθες η βάφτιση και το κιτρινόμαυρο στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείψει. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λάβαρα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σημαίες.

Ο Μάνος νιώθει τον Άρη σαν σπίτι του, το είδα και στην εκδήλωση αλλά τα βλέπουμε και σε όλα το οικογενειακό περιβάλλον που επικρατούσε το κίτρινο στοιχείο, το στοιχείο του Άρη. Ζουν και αναπνέουν για αυτήν την ομάδα και φέτος είναι περήφανοι που ο Δημήτρης βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Για τον Μάνο:

Δικαίωσε πρώτα τον εαυτό του, έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, είναι ένα παιδί που δίνει πάντα το 100% του εαυτού του στο γήπεδο, κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι και είναι κοντά στο γκολ.

Είχα πει ότι θα κάνει διψήφιο αριθμό γκολ, έπεσε για ένα γκολ έξω.

Θα το κάνει την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι και καλύτερη από την περσινή.

Για την αγάπη της οικογένειας Μάνου για τον Άρη:

Ο μπαμπάς και η μαμά ήταν συνέχεια με τα κασκόλ, και ο μικρός ο Θανασάκης είναι συνέχεια με τα κίτρινα, έπαιξε και ο ύμνος του Άρη. Εκείνη την ώρα υπήρχε και μεγάλος ενθουσιασμός, ήταν και αρκετά μικρά παιδάκια.

Για το ότι ο Μάνος είναι τοπικός ήρωας στην Αλεξάνδρεια:

Η πόλη της Αλεξάνδρειας έχει και έναν πολύ δυναμικό σύνδεσμο και το όνομα του ακούγεται συχνά. Θα έχω και μία συνομιλία με τους παράγοντες του Άρη, να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Αλεξάνδρειας να δούνε και τον Δημήτρη από κοντά για να ισχυροποιηθεί η σχέση με τον Άρη.

Για τον ίδιο τον Μάνο:

Πιο πολύ το χάρηκε γιατί κατόρθωσε να ανταποκριθεί, φάνηκε στην αρχή ότι μπορεί να είναι η δεύτερη λύση, αλλά τελικά ήταν ο βασικός φορ της ομάδας μας.

Επομένως το χάρηκε, γιατί με αυτό που έβγαλε στο γήπεδο ανταποκρίθηκε και με τις δικές του ικανότητες. Ο κόσμος ζεστάθηκε με τις εμφανίσεις, το παιδί έδινε το 100% των δυνατοτήτων του.

Για την φετινή σεζόν:

Τα ρεκόρ και τα στατιστικά μετράνε. Εγώ όμως δεν θέλω να τα κρίνω έτσι, θέλω να πω ότι όλος ο κόσμος έπαιξε την καλύτερη μπάλα μετά τον Ολυμπιακό. Έγινε κάπου η κοιλιά, ίσως χρειαζόταν λίγο περισσότερο βάθος.

Για τον Κώστα Μήτρογλου:

Όταν έρχεται ένας παίκτης με καλό βιογραφικό και υπάρχει ανταγωνισμός αυτό πάντα τον βοηθάει, και η έλευση του Μήτρογλου πιστεύω ότι βοήθησε.

Τέλος για τον Μέγα Αλέξανδρο Αλεξάνδρειας ανέφερε:

Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες μας που καταφέρνουν ένα μικρό χωριό όπως η Αλεξάνδρεια να το κρατάνε στην Γ’ Εθνική. Μιλάμε για χωριό 1.000 ατόμων που μένει στην Γ’ Εθνική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button