ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Θεέ μου γιατί… «Έφυγε» ο Θανάσης Κώνστας! Τεράστια απώλεια για την οικογένεια του Άρη και του Yellow Radio

Δεν μπορεί, δεν είναι αλήθεια… Κι όμως. Το χτύπημα είναι μεγάλο, τεράστιο, ασήκωτο! Μακάρι να ήταν ένα από τα αστεία που συνήθιζε να λέει στην παρέα, με τους φίλους του, η ψυχή της παρέας ήταν άλλωστε, ο πιο καλοσυνάτος και χαμογελαστός άνθρωπος που γνωρίσαμε ποτέ, αλλά δεν είναι αστείο, δεν είναι ψέμα.

Ο Θανάσης Κώνστας «έφυγε» σήμερα, τόσο ήσυχα, τόσο αθόρυβα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 56 χρόνων, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε επί 21 μέρες με τον καταραμένο κορωνοϊό. Πάλεψε σαν ήρωας με την γνωστή του μνημειώδη αξιοπρέπεια στην ΜΕΘ του Αγίου Παύλου, χωρίς να δυσανασχετήσει λεπτό, χωρίς να παραπονεθεί, δίνοντας μόνο την μάχη, όπως έκανε τόσα χρόνια, από μικρό παιδί… Με πείσμα, αθόρυβα, παλικαρίσια.

Η μοίρα όμως ήταν σκληρή μαζί του, σκληρή και άδικη απέναντι σ’ ένα στολίδι πραγματικό της οικογένειας του Άρη, η οποία είναι πλέον πιο φτωχή από σήμερα.

Ο δικός μας Θανάσης, ο Θανάσης που ήταν φίλος, αδελφός, πατέρας, συνεργάτης μάς αφήνει ορφανούς. Ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έβαλε και έβαζε πλάτη για να μείνει ζωντανό το Yellow Radio από τα capital control μέχρι και σήμερα που η οικονομία καταρρέει, αλλά αυτός που πάντα προτιμούσε να είναι ο αφανής μαχητής της πρώτης γραμμής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της… λεζάντας. Που χαιρόταν σαν μικρό παιδί για κάθε βήμα του ραδιοφώνου, που πανηγύριζε σαν να ήταν ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, όταν ο ΑΡΗΣ ξεκολλούσε από τα βράχια, αναπτυσσόταν, μεγάλωνε, θέριευε, νικούσε εχθρούς και δαίμονες.

Μέσα στην μεγάλη του αγάπη, είχε γράψει τραγούδι «ο Άρης είναι ιδέα», το τραγουδούσε, το χαιρόταν, το καμάρωνε, το κουβαλούσε μέσα στο μυαλό και στην άκακη καρδιά του…

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος το μεγαλείο και την προσφορά του Θανάση. Σίγουρα θα τον αδικούσε, αλλά και πάλι δεν θα άκουγε παράπονο από τον ίδιο, αλλά θα αντίκριζε εκείνο το ευγενικό χαμόγελο στο πρόσωπο του που πάντα τον χαρακτήριζε…

Η οικογένεια του Yellow Radio αισθάνεται συντετριμμένη από την απώλεια του. Ο πόνος ασήκωτος, βαρύς.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο κανονικά, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτό θα το ήθελε και ο ίδιος ο Θανάσης. Θα το ζητούσε. Το ζητάει για να του κάνει παρέα εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων, όπου σίγουρα ανήκει.

Στην μνήμη του, την Κυριακή το Yellow Radio δεν θα εκπέμψε πρόγραμμα, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Να σημειώσουμε ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4μ.μ. στην Αγία Παρασκευή…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button