Ποδόσφαιρο

Θα πληρώνεται από την Μπενφίκα μέχρι να βρει ομάδα ο Σάμαρης!

Η Μπενφίκα θα συνεχίσει να πληρώνει τον Ανδρέα Σάμαρη μέχρι αυτός να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και στο επόμενο συμβόλαιό του.

Τί και αν ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε από την Μπενφίκα; Ο άλλοτε διεθνής μέσος θα συνεχίσει να εισπράττει το μισθό του από τους Λουζιτανούς, μέχρι να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «A Bola», δεν αποκλείεται η Μπενφίκα να… τσοντάρει, εάν κριθεί απαραίτητο, σε περίπτωση που προκύψει διαφορά μεταξύ του προηγούμενου και του νέου συμβολαίου του…

Θυμίζουμε ότι ο Σάμαρης αποχώρησε από την πορτογαλική ομάδα την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, έχοντας δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο μαζί της.

«Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, άφησε τον Σάμαρη εκτός των σχεδίων του Ζόρζε Ζέσους. Με την λύση της συνεργασίας η Μπενφίκα έχει εξοικονομήσει σημαντικό μέρος από τους φόρους, αλλά θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα, αν ο Σάμαρης βρει μία νέα ομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button