Μπάσκετ

Θα ντρεπόταν και ο Βασιλακόπουλος!

Με 39 βολές και 31-13 φάουλ η ΕΟΚ έδωσε με το… έτσι-θέλω τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Μπήκε… δυνατά ο Άρης στο παιχνίδι. Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στον Πίτερς απέναντι στον Πίτερς (7π.) αλλά μπόρεσαν να βρούνε ρυθμό στην επίθεση έχοντας 5/6 δίποντα και 3/7 τρίποντα και να προηγηθούν με 15-19 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Ξεχώρισε μία μαγική no-look πάσα του Χάρελ που ο Μπάνκστον μετέτρεψε σε ασίστ με κάρφωμα του, ενώ buzzer-beater πέτυχε ο Δημήτρης Κατσίβελης στον αιφνιδιασμό.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον Άρη να χρεώνεται με έξι φάουλ σε 2:45 και τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 23-22 χάρη σε καλάθι του Πίτερς. Οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν με καλάθι του Περσίδη και τρίποντο του Σταρκ πέρασαν μπροστά με 23-27.

Ο Άρης αποσπάστηκε μέχρι και στο 28-35, αλλά εκεί ο Ολυμπιακός αντέδρασε με τα σουτ των Γκος και Γουόκαπ (37-38). Σε εκείνο το σημείο ο Άρης σταμάτησε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 39-38 χάρη σε δύο βολές του Γκος.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το 44-46 (Ριντ) έμειναν πίσω με 50-46 δεχόμενοι ένα 6-0 αλλά ο Μπλούμπεργκς ισοφάρισε με τρίποντο και στη συνέχεια έδωσε προβάδισμα στον Άρη με καλάθι (52-53).

Ο Ολυμπιακός απάντησε με πέντε πόντους του Λαρεντζάκη, με τον Χάρελ να μειώνει σε 57-56 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Άρης ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο ισοφαρίζοντας σε 57-57 με βολή μετά από τεχνική ποινή που υποδείχθηκε στον Λαρεντζάκη, με τον Κατσίβελη να δίνει προβάδισμα στον Άρη με τρίποντο στην εκπνοή (57-60).

Ακολούθησε ένα σερί 14-4 για τον Ολυμπιακό που άλλαξε τις ισορροπίες (71-64) τον Άρη να μειώνει σε 73-69. Εκεί έγινε το… απίστευτο: Ο Γουόκαπ χτύπησε τον Χάρελ και τον έριξε κάτω και όχι απλά δεν δόθηκε φάουλ αλλά οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν τη φάση και πέτυχαν τρίποντο.

Οι λύσεις που βρήκε ο Άρης στη συνέχεια με Τολιόπουλο και Μπλούμπεργκς δεν ήταν αρκετές και οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button