Ποδόσφαιρο

Θέμα χρόνου του Νταρίντα

Σύμφωνα (και) με τα γερμανικά ΜΜΕ, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη, καθώς θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία «ελάφρυνσης» του ρόστερ της, καθώς έχει να διαχειριστεί τρεις υποθέσεις παλιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι ζήτησαν να αποχωρήσουν. Πιο σοβαρές θεωρούνται αυτές των Βλάντιμιρ Νταρίντα, Πέτερ Πέκαρικ, με τον τελευταίο να μετρά δέκα χρόνια παρουσίας στο Βερολίνο, αλλά να έχει αποφασίσει το τέλος της καριέρας του στη χώρα του (σ. σ. Σλοβακία).

Πέραν της επιβεβαίωσης του έντονου ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Νταρίντα, ο Άρης δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις πληροφορίες που διέρρευσαν. Δηλαδή, τη συμφωνία του με τον 32χρονου Τσέχο μέσο για την επόμενη διετία, αλλά και την προσπάθεια για την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Πηγές από τη Γερμανία υποστηρίζουν ότι είναι λογικός αυτός ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης από τους κιτρινόμαυρους, γιατί όλες αυτές τις υποθέσεις θα κληθεί να τις «τελειώσει» ο τεχνικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Κατά τα γερμανικά Media, η Χέρτα θέλει να εξασφαλίσει κι ένα μικρό ποσό αποζημίωσης από τη μετακίνηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα, πέραν των χρημάτων που θα εξοικονομήσει από το συμβόλαιό του, καθώς θα γλιτώσει περί των 600.000 ευρώ. Οριστική εξέλιξη θα σημειωθεί με το ταξίδι του ατζέντη του παίκτη, Οντρι Χόβανεκ, στο Βερολίνο.

Προς το παρόν ο Νταρίντα προπονείται με την ομάδα του Βερολίνου, η οποία σήμερα το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Λούντβιγκφέλντερ και πιθανόν μετά το τέλος του αγώνα να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον προπονητή της, Σάντρο Σβαρτς.

Τα media της Τσεχίας κατέγραψαν χθες το ενδιαφέρον της Βικτόρια Πλζεν για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, αλλά και δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, βάσει των οποίων, αν ο 32χρονος αποφάσιζε να επιστρέψει στη χώρα του, θα το έκανε μόνο για την Πλζεν. Το «λεπτό σημείο» των δηλώσεων έχει να κάνει με την απόφασή του να συνεχίσει στο εξωτερικό και να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button