Ποδόσφαιρο

Θέμα στην Ονδούρα η πορεία του Πάλμα

Πρωτοσέλιδο και πάλι ο Πάλμα στην πατρίδα του την Ονδούρα, με τη χώρα να διψά για διακρίσεις του παίκτη και την καλή του πορεία με τον Άρη.

Πιο χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Diez, στο οποίο τονίζεται πως: “Ο Πάλμα είναι επιτέλους πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στην ελληνική Super League. Η ελληνική ομάδα έχει μια εξαιρετική περίοδο για να ανέβει στη βαθμολογία και είναι στις θέσεις για την Ευρώπη. Ο Μπούργος άλλαξε σε Άρη και έδειξε εμπιστοσύνη στον Πάλμα. Η άφιξη του πρώην βοηθού του Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης στον Άρη έφερε επανάσταση και έδωσε ελπίδες στον νεαρό μέσο του Κατράχο να εμφανιστεί στο χορτάρι.

Η Ονδούρα ονειρεύεται να δει έναν catracho στην UEFA μετά από 4 χρόνια. Η τελευταία φορά που ένας ποδοσφαιριστής της Ονδούρας έπαιξε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν την περίοδο 2018/2019 κατά την οποία οι Andy Najar και Emilio Izaguirre είδαν δράση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Αυτοί οι παίκτες ήταν επίσης οι τελευταίοι εθνικοί εκπρόσωποι που έπαιξαν στο Champions League , με τη Σέλτικ από τη Σκωτία και την Άντερλεχτ από το Βέλγιο αντίστοιχα, αυτή την περίοδο 2017/2018”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button