Ποδόσφαιρο

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για τα πλεί οφ οι παίκτες του Άρη

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες του Άρη στους αγώνες των πλέι οφ, αν αυτοί τελικά διεξαχθούν.

Επιθυμία όλων και όχι μόνο των ποδοσφαιριστώ, αλλά και του προπονητικού τιμ και διοίκησης, είναι αν και όταν ξεκινήσουν οι αγώνες του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια να μην γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως δήλωσε και ο Λίντσεϊ Ροζ σε πρόσφατη συνέντευξη, ο κόσμος του Άρη δίνει φοβερό κίνητρο στην ομάδα ειδικά μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μπορεί να γίνει σε κάθε ματς ο 12ος παίκτης και να οδηγήσει στην νίκη.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Παίζουμε σε ένα γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα, κερδίσαμε παιχνίδια χάρη στους φιλάθλους μας φέτος. Εμείς, οι παίκτες, φυσικά δεν θέλουμε να παίξουμε χωρίς κόσμο στα πλέι οφ. Τώρα, αν πρέπει να ολοκληρώσουμε την χρονιά έτσι, θα το κάνουμε.

Επιπλέον, εξίσου σημαντική είναι η οικονομική ενίσχυση μέσω των εισιτηρίων. Ο Άρης ως μια ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο της, θα έχει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αν αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για αγώνες που όπως είναι ήδη γνωστό, που το Χαριλάου θα είναι..καμίνι!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button