Μπάσκετ

Θέλει Τσαϊρέλη στον Κολοσσό ο Σιγάλας

Θέλει τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι ένας από τους στόχους του Κολοσσού για την επόμενη χρονιά! Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ που δεν παρέμεινε στον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή Μάσιμο Καντσελιέρι είναι ψηλά στη λίστα του Γιώργου Σιγάλα για την ενίσχυση της ομάδας της Ρόδου κοντά στο καλάθι.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε 7.16 πόντους μέσο όρο και 3.24 ριμπάουντ σε 17.26 λεπτά συμμετοχής.

Στον Κολοσσό είναι ήδη σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες για την στελέχωση της ομάδας, ενώ επαφές έγιναν και με τον Σωτήρη Μπιλλή με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Βέβαια, πρόκειται για τον αρχηγό των «θαλασσί» και τον άνθρωπο με την σημαντική προσφορά στον σύλλλογο τα τελευταία χρόνια, ο οποίος ίσως υπάρξει και νέα συνάντηση προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ.

Ο Κολοσσός μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης στην βαθμολογία φαίνεται πως βάζει ψηλότερα τον πήχη για τη νέα χρονιά, όπου η ομάδα θα συμμετάσχει και στο Basketball Champions League.

Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες το πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο και αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες της ομάδας της Ρόδου, γι’ αυτό και θέλουν να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό ρόστερ που θα μπορεί να ανταπποκριθεί στις απαιτήσεις των διπλών αγώνων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button