Ποδόσφαιρο

Θέλει το 2Χ2 στα πλέι οφ (Άρης-Λαμία, 20.30)

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενοι τη Λαμία και θέλοντας να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στη διαδικασία.

Ο Άρης προέρχεται από την ξεκούραση και την προετοιμασία τριών εβδομάδων, λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, ενώ τελευταίο του ματς ήταν αυτό στην Τούμπα με το σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει κάποια προβλήματα τα οποία προέκυψαν την τελευταία στιγμή, με τους Άλβαρο Σαμόρα (γύρισε την Παρασκευή από τη Κόστα Ρίκα) και Φραν Βέλεθ (αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε προληπτικά εκτός) να μην είναι στη διάθεσή του.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), με βοηθούς τους Γεώργιο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων), ενώ τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας). Στο VAR θα είναι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσσου) με τον Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Φεράρι, Φατόρε, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button