Ποδόσφαιρο

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του!

Την Κυριακή (20/03, 19.00) ο Άρης δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στα πλέι οφ και η παρουσία των φίλων του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, για τον σπρώξουν στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο του παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πλέι οφ θα δώσει την Κυριακή ο Άρης, με τους φίλους της ομάδας που έχουν το δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο να ανέρχονται στις 17.000. Το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα είναι πλέον από το προηγούμενο ΣΚ στο 75% και οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τον κόσμο να δώσει ένα βροντερό παρών και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το τρίποντο.

Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει, σε λογικές τιμές, καθώς θυμίζουμε ότι δεν ισχύουν τα διαρκείας και η κίνηση μέχρι χθες θεωρείται ότι είναι σε καλά επίπεδα. Φυσικά η ζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, με τον κόσμο των κιτρινόμαυρων να είναι για μία ακόμη φορά δίπλα στην ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν:
· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4
· 20 ευρώ στη Θύρα 2
· 25 ευρώ στη Θύρα 9
· 30 ευρώ στη Θύρα 7
· 100 ευρώ στα VIP

Τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν:
· 5 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4
· 10 ευρώ στη Θύρα 2
· 15 ευρώ στις Θύρες 7, 9
· 40 ευρώ στα VIP

* Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00-16:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, ενώ -να θυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button