Ποδόσφαιρο

Θέλει δίπλα του τον κόσμο!

Ο Άρης θα παίξει για πρώτη φορά Κυριακή και περιμένει από τους φίλους του να γεμίσουν το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι τους θα δώσουν οι κιτρινόμαυροι την Κυριακή (24/10, 16.00) με τον Παναιτωλικό και θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Η ώρα είναι άκρως ποδοσφαιρική, βολεύει και τους φίλους της ομάδας από την επαρχία, οπότε αναμένεται ένα γεμάτο γήπεδο, που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Όχι βέβαια ότι δεν είχε αρκετό κόσμο στα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια (ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Απόλλωνα), αλλά όπως και να το κάνουμε η μέρα και η ώρα του αγώνα, ευνοεί την ακόμη μεγαλύτερη παρουσία. Να θυμίσουμε ότι δεν επιτρέπεται η πώληση εισιτηρίων διά ζώσης τη μέρα του αγώνα, αλλά μόνο ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/10, 16:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Τα εισιτήρια κοστίζουν

· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

· 20 ευρώ στη Θύρα 2

· 30 ευρώ στη Θύρα 9

· 40 ευρώ στη Θύρα 7

· 100 ευρώ στα VIP

  • Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ στις Θύρες 4 & 5 («Κίτρινη κερκίδα»).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-18:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ –να θυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του παιχνιδιού από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Συνεπώς, την ερχόμενη Κυριακή (24/10) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από την ARIS F.C. Boutique, αλλά ούτε και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (την ημέρα εκείνη θα γίνονται ΜΟΝΟ παραλαβές των καρτών διαρκείας).

Την ημέρα του αγώνα αγορά εισιτηρίου θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button