Γενικά

Η Volkswagen αποκαλύπτει το εσωτερικό του ID.4

Η παρουσίαση του VW ID.4 πλησιάζει με γοργά βήματα και το Wolfsburg μας αποκαλύπτει ήδη το εσωτερικό του που δεν κρύβει καμία έκπληξη. Είναι παρόμοιο με του ID.3.

Παρόλο που έχει την εμφάνιση, το ID.3 δεν καταχωρίζεται ως ένα e-SUV της Volkswagen. Απεναντίας, το πρώτο πραγματικά ηλεκτρικό SUV της γερμανικής φίρμας θα είναι το ID.4. Το λανσάρισμά του μάλιστα είναι τόσο κοντά που η Volkswagen αδράχνει την ευκαιρία σήμερα για να μας παρουσιάσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου που υιοθετεί ορισμένα χαρακτηριστικά του ID.3. Τα συμπαγή, στιβαρά υλικά, τα περίεργα όργανα σε μορφή τάμπλετ και η κεντρική οθόνη προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Λογικό, μιας και τα δύο μοντέλα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα.

Volkswagen ID.4

Αλλά έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε τις σημαντικές διαφορές που εντοπίσαμε στο ταμπλό. Παρόλο λοιπόν που το ID.3 έχει επιλέξει στρογγυλεμένα σχήματα, ειδικά στο επίπεδο των αεραγωγών, το ταμπλό του ID.4 βρίσκεται πιο κοντά σε εκείνο των συνηθισμένων μοντέλων του Ομίλου Volkswagen, και ιδιαίτερα σε εκείνα της Audi με αυτήν την οριζοντιότητα που θυμίζει λίγο το Α4.

Volkswagen ID.4

Η Volkswagen με την αποκάλυψη του εσωτερικού εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ανακοινώσει και τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ του ID.4, με 543 lt.

Κατά τo λανσάρισμά του, το ID.4, κατά τα ειωθότα, θα έχει το δικαίωμα σε μια Launch Edition ή 1st Edition. Το ηλεκτρικό SUV του Wolfsburg θα πρέπει λογικά να φορά την ίδια γκάμα σε μπαταρίες και ηλεκτρομοτέρ που διατίθενται με το ID.3.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button