Ποδόσφαιρο

Η Super League αναλύει το Άρης-Αστέρας

Την δική της ανάλυση για το σημερινό παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης έκανε η Super League.

Αναλυτικά:

Πολύ σημαντική θα είναι η νίκη για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς θα κρατήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πριν τους υποδεχτεί στα δύο από τα τρία επόμενα παιχνίδια του.

Ο Άρης
Ξεκίνησε τα Playoffs με ήττα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε δεύτερος στη βαθμολογία, ένα βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ και τρεις από την ΑΕΚ.

Έχασε από τον Ολυμπιακό μετά από έξι παιχνίδια χωρίς ήττα στο φινάλε της κανονικής περιόδου με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν εκτός έδρας με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Είχε να χάσει από τις 30 Ιανουαρίου, 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Άρης εντός έδρας έκλεισε με δύο νίκες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για να φτάσει τις οκτώ, από τέσσερις σε κάθε γύρο. Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με τον Παναιτωλικό. Δεν σκόραρε στα τρία από τα έξι τελευταία παιχνίδια, αφού είχε πετύχει γκολ και στα επτά πρώτα.

Ο Αστέρας Τρίπολης
Ξεκίνησε τα Playoffs με ένα συναρπαστικό 2-2 στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό, αφού έχανε μέχρι το 84’ με 2-0! Συνεχίζει τη δύσκολη πορεία του με επίσκεψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ήττα από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου σταμάτησε ένα αήττητο δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα! Τώρα έχει μια ήττα στα 12 τελευταία κα δύο στα 17 τελευταία. Έχει μία νίκη στα έξι τελευταία, αφού είχε κερδίσει κα τα έξι προηγούμενα στη σειρά!

Ένα γύρο αήττητος εκτός έδρας συμπλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, με τις δύο ισοπαλίες του από ΑΕΚ και Ατρόμητο. Οι τρεις ήττες του Αστέρα είναι από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ. Έχει να χάσει εκτός έδρας από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν  τον νίκησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι αήττητος στα επτά τελευταία, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι το καλύτερο σερί στην ιστορία του στην κατηγορία, αλλά και από το 2005, που έγινε επαγγελματική ομάδα.

Μεταξύ τους
Παίζουν για πέμπτη φορά στη σεζόν και τέταρτη μέσα στο 2021, καθώς συναντήθηκαν στη φάση των «16» στο Κύπελλο και ο Άρης προκρίθηκε με δύο νίκες.

Ο Αστέρας νίκησε στο τελευταία παιχνίδι πρωταθλήματος στις 30 Ιανουαρίου με 2-1 και ανατροπή στο σκορ. Ήταν η πρώτη νίκη του επί του Άρη μετά από εννέα σχεδόν χρόνια!

Ο Άρης έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία στην έδρα του, μετά την ισοπαλία που είχε αποσπάσει ο Αστέρας τον Δεκέμβριο του 2013.

Η ιστορία
Νίκες Άρη: 8
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 6
Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 6
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

Στην κανονική διάρκεια

01.11.2020: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0
(55’ αυτογκόλ Πασαλίδης)
30.01.2021: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 2-1
(66’ σουτ Κρεσπί, 70’ σουτ Ριέρα – 28’ σουτ Μάνος)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button