Ποδόσφαιρο

Η Nova για το μεγαλείο ανθρωπιάς του γιατρού του Άρη!

Tρεις στιγμές της Superleague οι οποίες δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο επέλεξε η Nova. Ανάμεσα σε αυτές η αντίδραση του γιατρού του Άρη Γιάννη Χρίστου στον τραυματισμό του Ουαγκέ στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει:

«Στις 14 Δεκεμβρίου το Βικελίδης υποδέχθηκε το ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης ο Μούσα Ουαγκέ με αυτοθυσία έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση. Η πρόσκρουσή του στο δοκάρι ήταν τόσο σφοδρή που του απέφερε έναν πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ο γιατρός του Άρη, δρ. Χρίστου, ήταν κοντά στο σημείο και τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη έσπευσε πρώτος για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Έκανε απλά το καθήκον του».

Οι άλλες δυο στιγμές:

Το ήθος του Σωτήρη Νίνη

Ο Έλληνας μέσος σε μια επέλασή του στην περιοχή του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος κι ενώ από την ομάδα του Βόλου, άπαντες φώναξαν για πέναλτι, εκείνος με μια χαρακτηριστική χειρονομία έδειξε στον διαιτητή πως δεν συνέβη κάτι παράρτυπο στη φάση. Ήθος!

Το ήθος του Λάζαρου

Σε μια δική του επέλαση ο Λάζαρος στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Λάζαρος πέρασε τον Σεμέδο έπεσε στο έδαφος αλλά αμέσως σηκώθηκε και είπε στον διαιτητή προς τιμήν του ότι δεν του έχει γίνει κάποιο φάουλ. Τρομερή στιγμή!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button