Γενικά

Η Manhart βελτιώνει το VW Golf R με 450 PS!

Επεμβάσεις σε κινητήρα, ανάρτηση και εξάτμιση για το κορυφαίο Golf έβδομης γενιάς.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Manhart παρουσίασε το RS 450, το οποίο είναι μια βελτιωμένη έκδοση του υφιστάμενου Volkswagen Golf R.

Κάτω από το καπό, ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 2.0 TSI αποδίδει 450 PS (+140 PS) και 500 Nm (+100 Nm) ροπής, ανεβάζοντας το τετρακίνητο Golf R στα επίπεδα των ισχυρότερων hot hatch της αγοράς (Mercedes-AMG A 45 και Audi RS 3 Sportback).

Manhart VW Golf R

Η αύξηση της ισχύος επετεύχθει χάρη στην τοποθέτηση μεγαλύτερου turbo, νέα χαρτογράφηση του ECU και ανθρακονημάτινης εισαγωγής από την Eventuri. Η εταιρεία τοποθέτησε επίσης νέα εξάτμιση για ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο, η οποία είναι διαθέσιμη με ή χωρίς καταλύτη. Τέλος, τα χαμηλωμένα ελατήρια της H&R με νέα ρύθμιση από τη Manhart συμβάλλουν σε καλύτερο κράτημα.

Αισθητικά, οι επεμβάσεις της Manhart είναι διακριτικές, με μια νέα αεροδυναμική προέκταση του εμπρός προφυλακτήρα από την Rieger Tuning, ένα σετ από αυτοκόλλητα, τις ζάντες Concave One με έξι διπλές ακτίνες που φορούν ελαστικά 235/35 ZR19 και την επιγραφή RS 450 στο πορτ παγκάζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button