Μπάσκετ

Η FIBA ανακοίνωσε 8 «φούσκες», στο Σαράγεβο η Ελλάδα τον Νοέμβριο

Στο Σαράγεβο θα δώσει η Εθνική Ελλάδος το δεύτερο παράθυρο της προκριματικής φάσης του EuroBasket 2022. Δείτε το πρόγραμμα, τους αντιπάλους και αναλυτικά τις 8 «φούσκες» που θα δημιουργήσει η FIBA για το πρώτο «παράθυρο».

Οι πρώτοι αγώνες για τα προκριματικά του EuroBasket 2022 πλησιάζουν, καθώς το πρώτο «παράθυρο» θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Η FIBA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους οκτώ ομίλους, με οκτώ «φούσκες» να προετοιμάζονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Η Εθνική Ελλάδος θα πάει στο Σαράγεβο για να παίξει με τη Λετονία (26/11) και με τη Βουλγαρία (28/11), για τον όμιλο Η. Οι αγώνες του ομίλου Α θα γίνουν στη Βαλένθια (Ισραήλ, Πολωνία, Ισπανία, Ρουμανία), οι αγώνες του ομίλου Β θα γίνουν στο Ταλίν (Εσθονία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία, Ρωσία), οι αγώνες του ομίλου C θα γίνουν στο Βίλνιους (Λιθουανία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία), οι αγώνες του ομίλου D θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία, Κροατία, Ολλανδία, Σουηδία), οι αγώνες του ομίλου Ε θα γίνουν στο Έσπο (Φινλανδία, Ελβετία, Γεωργία, Σερβία), οι αγώνες του ομίλου F θα γίνουν στη Λουμπλιάνα (Σλοβενία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Αυστρία) και οι αγώνες του ομίλου G θα γίνουν στο Πο (Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Μαυροβούνιο).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button