Ποδόσφαιρο

Η «χημεία» μεταξύ Καμαρά-Εντιαγέ!

Οι δύο Αφρικανοί του Άρη μετά από ένα διάστημα που είχαν χάσει τις καλές συνεργασίες που έκαναν στο ξεκίνημα της σεζόν, δείχνουν να το «βρίσκουν» και πάλι, προσφέροντας σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπαντού Εντιαγέ ήταν δύο από τις σημαντικότερες επενδύσεις που έκανε ο Άρης το προηγούμενο καλοκαίρι, περιμένοντας να τον βοηθήσουν σημαντικά στην αγωνιστική του αναβάθμιση. Η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά, στη συνέχεια φάνηκε να βρίσκουν τα πατήματα τους, αλλά το τελευταίο διάστημα και πριν την έλευση του Μπούργος, έδειχναν έξω από τα νερά τους.

Στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως στα δύο με τον Ολυμπιακό, οι Καμαρά και Εντιαγέ βρίσκονταν με «κλειστά μάτια», έχοντας μάλιστα δύο φάσεις για τα «high lights» κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ο Σενεγαλέζος ήταν αυτός πού «σέρβιρε», με τον Μαυριτανό να σκοράρει το πρώτο γκολ για τον Άρη και στον Πειραιά άλλαξαν ρόλους, με τον Καμαρά να πασάρει.

Ο Εντιαγέ καθιερώθηκε στους κιτρινόμαυρους ως «δεκάρι», λόγω της κακής φετινής εικόνας και της απουσίας από αρκετά παιχνίδια του Μπερτόγλιο, αλλά με τις συνεργασίες που βγάζει με τον Καμαρά, δείχνει να έχει προσαρμοστεί σ’ αυτόν τον ρόλο. Ο Μπούργος στηρίζει πολλά στους δύο ποδοσφαιριστές και τους το δείχνει σε όλες τις συζητήσεις που έχει μαζί τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button