ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Χάιντι Κλουμ… κράζει Καν και ζητά να φύγει ο Σαλιχάμιτζιτς!

Το γνωστό πρώην μοντέλο θεωρεί πως ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς φέρει μεγάλη ευθύνη για την κακή σεζόν που πραγματοποιεί σε όλες τις διοργανώσεις η Μπάγερν Μονάχου.

Η Χάιντι Κλουμ είναι οπαδός της Μπάγερν Μονάχου και συχνά-πυκνά παρακολουθεί παιχνίδια της ομάδας. Το γνωστό πρώην μοντέλο βρέθηκε παρέα με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτς, στην «Allianz Arena» και είδε από κοντά την ήττα των Βαυαρών από τη Λειψία με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που μοιάζει πολύ πιθανό να της στερήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Η Χάιντι Κλουμ, λοιπόν, έκανε live στο instagram από τις κερκίδες και… έκραξε αρχικά τον Όλιβερ Καν, CEO της Μπάγερν: «Ααααα, ορίστε, ο Όλι Καν. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι ο υπεύθυνος για το όλο θέμα… Αν είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε; Δεν ξέρω», είπε αρχικά.

Για να στρέψει τα πυρά της στη συνέχεια προς τον αθλητικό διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς: «Στην πραγματικότητα, ο Χασάν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ωχ, το είπα αυτό; Ω, συγγνώμη».

Η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν έμεινε εκτός διεκδίκησης του Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά και από το Champions League. Για να έρθει η χθεσινή ήττα και η συνολική εικόνα της ομάδας στη χρονιά, κάτι που φέρνει την Ντόρτμουντ αγκαλιά με το πρωτάθλημα αν περάσει νικηφόρα σήμερα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button