ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Τσέλσι «χτύπησε» την πόρτα του Άγιαξ για τον Κούντους

Την περίπτωση του Μοχάμεντ Κούντους… γλυκοκοιτάζει η Τσέλσι, η οποία ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Άγιαξ για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό.

«Ζεστά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους η Τσέλσι. Οι Μπλε… χτύπησαν, σύμφωνα με το Athletic, την πόρτα του Άγιαξ ρωτώντας για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό, χωρίς ακόμα να έχουν καταθέσει κάποια επίσημα πρόταση.

Παράλληλα ωστόσο έχουν δουλέψει το θέμα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και βρίσκονται πολύ κοντά σε πλήρη συμφωνία όσον αφορά τους όρους του ενδεχόμενου συμβολαίου του.

Ο Κούντους, που στο γήπεδο είναι ένας πραγματικός ελβετικός σουγιάς καθώς μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε θέση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο ονειρεύεται το μέλλον του μακριά από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», αφού έχει αρνηθεί να ανανεώσει.

Ο 22χρονος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 18 γκολ και 7 ασίστ σε 42 εμφανίσεις και ενττυπωσίασε με την Γκάνα στο Μουντιάλ. Για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί επίσης τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μπράιτον, με την Τσέλσι βέβαια να δείχνει ένα βήμα πιο μπροστά από αυτές. Σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα, ο Άγιαξ θα απαιτούσε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ για τον ταλαντούχο 22χρονο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button