Ποδόσφαιρο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία: Από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ ο Δεληγιαννίδης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κρίθηκε ότι δεν θα έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά αντί να πάρει στον ΠΑΟΚ Β’ κατέληξε στην ίδια κατηγορία μεν, με την φανέλα της Ξάνθης δε.

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία κάθε καλοκαιριού στην Ελλάδα: Θάλασσα, φραπές και μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων δεν μας απογοήτευσαν ούτε φέτος, με τον Δεληγιαννίδη να κάνει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ξάνθη.

Έχει ενδιαφέρον ότι ο Δεληγιαννίδης θα μπορούσε απλά να πάει στον ΠΑΟΚ Β’ στην ίδια κατηγορία, αλλά προτιμήθηκε το να αγωνιστεί στην Θράκη για την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟΞ μετά τις 15 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Σέπσι. Είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει νωρίτερα τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20. Aποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ-19, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ζέμπλιν Μιχαλοβίτσε στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας αλλά και στον ΟΦΗ.

Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. Ο Δελληγιανίδης ανοικε στον ΟΦΗ πριν ενα χρονο..οπου πειρε μεταγραφη για την Σεπισι ρουμανιας..Τον αγορασαν δηλαδη απο τον ΟΦΗ…τι σχεση εχει ο παοκ σε ολο αυτο; Δημοσιογραφία απο τα lild.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button