Ποδόσφαιρο

Η στόχευση του Πάρντιου!

Ο Άλαν Πάρντιου, όπως ήταν αναμενόμενο, τις προηγούμενες ημέρες είχε μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του, για όλα όσα δεν πήγαν καλά στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε πιο στοχευμένα απ’ ότι άλλες φορές, επισημαίνοντας τα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα, τόσο τακτικά, όσο και σε ατομικό επίπεδο, μιας και είναι αλήθεια πως οι κιτρινόμαυροι τα πλήρωσαν ακριβά στο πρόσφατο ντέρμπι. Από εκεί και πέρα δεν άνοιξε ακόμη τα χαρτιά του στο κομμάτι της ενδεκάδας, κάτι που λογικά θα κάνει στη σημερινή προπόνηση.

Αυτό που έχει φανεί είναι ότι δεν θα επιμείνει στον ίδιο σχηματισμό (4-3-3), ενώ θα αλλάξει και κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Φυσικά ο Πάρντιου έχει εντοπίσει ότι το βασικό πρόβλημα της ομάδας του, που είναι στη λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής, έτσι ίσως πάει σε κάτι διαφορετικό και όχι να παίξουν ξανά στα χαφ οι Μάνου Γκαρθία και Ματέο Γκαρσία.

Εκτός από τα παραπάνω, ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός συνεχίζει κι αυτές τις ημέρες τις συζητήσεις δια ζώσης, σε ατομικό επίπεδο με ποδοσφαιριστές του. Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως θα μπορέσει καλύτερα να περάσει στην ομάδα τον δικό του τρόπο σκέψης και τις επιθυμίες του για το πώς θέλει να αγωνίζεται η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button