Ποδόσφαιρο

Η «στάση πληρωμών» των μελών της ΕΕΑ «απειλεί» τη Super League!

Όπως έχει γίνει γνωστό τα μέλη της ΕΕΑ είναι απλήρωτα εδώ και επτά μήνες.

Η ιδιότυπη «στάση πληρωμών» που έχει «κηρύξει» το αρμόδιογια τον αθλητισμό υπουργείο στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που προορίζονταν για την αποζημίωσή τους δόθηκαν στα μέλη της αναβαθμισμένης από τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ΔΕΑΒ.

Παρά τις οχλήσεις που έχουν γίνει προς τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Ι. Βρούτση, το θέμα δεν έχει επιλυθεί. Λέγεται πως αναζητούνται χρήματα από άλλους κωδικούς ώστε δοθούν στα μέλη της ΕΕΑ.

Όμως, όσο δεν δίνεται λύση τα μέλη της Επιτροπής όλο και περισσότερο φαίνονται απρόθυμα να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς τη συμπεφωνημένη αποζημίωση.

Το πρόβλημα μπορεί να ακουμπήσει τη Super League. Με δεδομένο ότι η σέντρα θα γίνει στις 17 Αυγούστου, μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν χορηγηθεί από την ΕΕΑ τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η έναρξη δεν θα μπορεί να γίνει.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου οι ΠΑΕ της Super League θα πρέπει να έχουν καταθέσει στην ΕΕΑ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Αν όμως το πρόβλημα που περιεγράφηκε ανωτέρω δεν επιλυθεί, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο έλεγχος των δικαιολογητικών των ΠΑΕ να μην γίνει και οι αποφάσεις περί χορήγησης πιστοποιητικού να μην εκδοθούν εγκαίρως, ήτοι πριν τις 17 Αυγούστου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button