Μπάσκετ

Η Σερβία νίκησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέκτησε η εθνική μπάσκετ της Σερβίας, επικρατώντας πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 93-83 επί της Γερμανίας.

Το τρίτο ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της κατέκτησε η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας!

Δύο ημέρες μετά την μεγάλη προσπάθεια επί των αστέρων του ΝΒΑ και την ήττα στις λεπτομέρειες στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά, οι «πλάβι» κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα στο παρκέ της «Bercy Arena» επικρατώντας με 93-83 της Γερμανίας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με ένα εντυπωσιακό triple-doule, μετρώντας 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ! Εξαιρετικός ήταν και ο Βασίλιε Μίτσιτς με 19 πόντους και 2 ασίστ, ενώ, Μπογκντάνοβιτς και Πετρούσεφ πρόσθεσαν από 16 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Για τα «πάντσερ» ξεχώρισαν τα αδέλφια Βάγκνερ, με τον Φραντζ να τελειώνει το ματς με 18 πόντους (5/13 σουτ) και 8 ριμπάουντ, με τον Μόριτς να προσθέτει 16 πόντους. Όσον αφορά τον Ντένις Σρέντερ, κατέγραψε 13 πόντους (4/10 σουτ) με 6 ασίστ, αλλά και ισάριθμα λάθη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button