Ποδόσφαιρο

Η Ριέκα θέλει πίσω τον Τσόλακ – Δεν την έχει πληρώσει ακόμη ο ΠΑΟΚ

Στην Κροατία αναφέρουν ότι η Ριέκα θα ενδιαφερόταν για την επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ τον Ιανουάριο, ενώ κάνουν λόγο για αφερεγγυότητα από πλευράς ΠΑΟΚ στην αποπληρωμή για την απόκτηση του Κροάτη.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Αντόνιο Τσόλακ, αντικαθιστώντας τον Τσούμπα Άκπομ που πουλήθηκε στη Μίντλεσμπρο, δαπανώντας 3 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Ο Δικέφαλος του βορρά συμφώνησε με τη Ριέκα για τον Κροάτη επιθετικό και θα κατέβαλε το συγκεκριμένο ποσό σε δόσεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κροατία αυτό δεν έχει συμβεί.

Η Ριέκα φέρεται να μην έχει λάβει ούτε σεντ από τον ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ μέχρι στιγμής κι όλα δείχνουν πως οι δυο ομάδες θα έρθουν και πάλι σε επαφές. Όπως αναφέρει το «novilist.hr», το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του βορρά δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κροάτη στράικερ και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει επ’ουδενί τα αναμενόμενα, φέρνει στο προσκήνιο έναν πιθανό δανεισμό ή ακόμη και πώληση του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανοιχτός σε μια καλή πρόταση για τον Τσόλακ, με τη Σταντάρ Λιέγης να εμπλέκεται αρκετά σε σενάρια δανεισμού του. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι Κροάτες, η Ριέκα παρακολουθεί κι εκείνη με τη σειρά της την περίπτωση επιστροφής του Τσόλακ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει λάβει κάποιο αντίτιμο μέχρι στιγμής από τους Θεσσαλονικείς. Οι Κροάτες αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Τσόλακ και τονίζουν ότι θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του τις επόμενες μέρες.

πηγή: to10.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button