ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Η Ρεάλ κάνει… όνειρα για Χάαλαντ σε δύο χρόνια»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είδε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον πάρει το 2024.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τροποποιήσει το στρατηγικό της σχέδιο και, σύμφωνα με την AS, ήδη εργάζεται για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ! Η «βασίλισσα» σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποχώρησης του Νορβηγού από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός δύο καλοκαιριών. Ρήτρα που υπολογίζεται στα 150 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση Χάαλαντ και Μπαπέ όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ στο El Chiringuito, «δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους». Ο σύλλογος ποτέ δεν θεώρησε και τις δύο υποθέσεις ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Στόχος ήταν πάντα ο Γάλλος τώρα και ο Νορβηγός τουλάχιστον το 2023 . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το απροσδόκητο και καθυστερημένο «όχι» του Μπαπέ δεν ήταν ένα πισωγύρισμα για τον Χάαλαντ, ο οποίος είχε ήδη υπογράψει στη Σίτι!

Η Ρεάλ ζήτησε από αυτόν και τους γύρω του να περιμένουν άλλη μια σεζόν, αλλά η ακλόνητη πεποίθηση του Χάαλαντ να φύγει από την Ντόρτμουντ τον έκανε να αποφασίσει τελικά να πάει στο Έτιχαντ.

Ο λόγος που οι «μερένγκες» ήθελαν ένα χρόνο… παράταση, είναι για να γίνει ομαλή μετάβαση από τον Μπενζεμά στον Νορβηγό. Ο Πέρεθ συνεχίζει να είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Γάλλου στην οντότητα και δεν θεωρεί προτεραιότητα να φέρει «9αρι».

«Αν ερχόταν κάποιος, θα ήταν σε περίπτωση που ο Μπενζεμά παγώσει, αλλά όχι για να είναι βασικός», επέμεινε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ.

Το ταξίδι του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ισπανοί, επηρεάστηκε και από τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, εκπροσώπου του επιθετικού που ήταν η φωνή μέσα στο περιβάλλον του παίκτη που υποστήριξε τη Ρεάλ ως τον ιδανικό προορισμό.

Χωρίς τον μεγάλο agent ο Χάαλαντ και ο πατέρας του Άλφι επέλεξαν την αστρονομική προσφορά της Σίτι, αλλά αυτή η ρήτρα αποδέσμευσης των 150 εκατομμυρίων ευρώ από το 2024, εξακολουθεί να θεωρείται στο Chamartín ως χρυσό κλειδί για την υπόθεσή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button