Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Η πρώτη εικόνα των ψηλών…

Μπανκς, Ρόμπερτς και Χατζηδάκης θα καλύψουν τη θέση στο «5» για τον φετινό Άρη και αυτό που είναι φανερό ως τώρα, είναι ότι εκκινούν από… διαφορετική αφετηρία, σε ότι έχει να κάνει με την προσαρμογή τους.

Ο Μάνος Χατζηδάκης ήταν ο άτυχος, καθώς με το σπάσιμο της μύτης και την προστατευτική μάσκα, αναγκάστηκε να πάει… λίγο πίσω σε όλα τα επίπεδα, κάτι που φαίνεται να τον έχει επηρεάσει στα μέχρι τώρα φιλικά.

Ο Τζέιμς Μπανκς δείχνει ο πιο έτοιμος εκ των τριών, καθώς στο φιλικό με τον Προμηθέα σημείωσε το πρώτο του ανεπίσημο double-double. Τα αμυντικά του στοιχεία μέσα στο ζωγραφιστό και τα επιθετικά του, με τη διεκδίκηση ριμπάουντ και το τελείωμα των φάσεων, δείχνουν ότι θα χρειαστεί τον λιγότερο χρόνο προσαρμογής.

Αντίθετα, ο Τζος Ρόμπερτς θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να αφομοιώσει τα «θέλω» του προπονητή του, όπως φάνηκε από τα δύο τελευταία φιλικά. Χρόνος υπάρχει και άπαντες περιμένουν τις επιστροφές στην περιφέρεια, προκειμένου να αρχίσουν να λειτουργούν περισσότερο οι συνεργασίες ψηλών-κοντών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button