Ποδόσφαιρο

Η πρώτη εικόνα του Ετέμπο και το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το βλέμμα του Άλαν Πάρντιου στη σημερινή προπόνηση ήταν στραμμένα νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι έχει αυτό που λείπει από τον άξονα των “κιτρινόμαυρων”.

Κατευθείαν στα…βαθιά μπήκε ο Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος έδειξε πως όχι μόνο μπόρεσε να ανταπεξέλθει, αλλά είναι και σε ετοιμότητα.

Ο Νιγηριανός μέσος, θα είναι στα πλάνα του Πάρντιου εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον αγωνιστικό του χρόνο να εκτιμάται μέσα στην εβδομάδα, από τον Άγγλο τεχνικό.

Η πρώτη του εικόνα, έδειξε πως έχει αυτό που λείπει από τους “κιτρινόμαυρους”, μπορεί να κατευθύνει τους συμπαίκτες του και αγωνιστικά αλλά και ως προσωπικότητα.

Στον αγώνα εκπαιδευτικού χαρακτήρα απέναντι στην Κ19, ο Ετέμπο έδειξε πως γνωρίζει τη θέση του, γεγονός που φάνηκε και από τον έλεγχο του πεδίου του αλλά και στην κίνησή του χωρίς τη μπάλα.

Το βάρος θα…πέσει πάνω του, όπως είναι αναμενόμενο, μιας και ο Άρης έχει ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να “ηγηθεί” στον χώρο του άξονα και η πρώτη εικόνα δείχνει πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Ετέμπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button