Γενικά

Η πρόταση της εισαγγελέως για κάθε έναν κατηγορούμενο

Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πρότεινε η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, ολοκληρώνοντας την αγόρευσή της.

Αναλυτικά, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή:

Του 1ου για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Άλκη, στις απόπειρες ανθρωποκτονίας των δύο φίλων του, στη συνέργεια στην ανθρωποκτονία κατά συρροή, για συμπλοκή, για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, για οπλοφορία.

Του 2ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 3ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 4ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 5ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Του 6ου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και οπλοφορία

Του 7ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία

Του 8ου για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας και συμπλοκή

Του 9ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία

Του 10ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία

Του 11ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία

Του 12ου για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: grtimes.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button