Ποδόσφαιρο

Η προσπάθεια για νέο… αίμα!

Όσο η Ολλανδία πλησιάζει, άλλο τόσο μεγαλώνει η πίεση για τον Άρη, ώστε να προχωρήσει στις πρώτες ουσιαστικές του προσθήκες στο ρόστερ, έχοντας χάσει ήδη χρόνο τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία και πλέον ο στόχος που έχει τεθεί είναι είτε κάποιοι παίκτες να προλάβουν να έρθουν μέχρι αύριο, ώστε να ταξιδέψουν με την αποστολή στην Ολλανδία, ή έστω να μεταβούν μόνοι τους στο Ρότερνταμ μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με στόχο μέσα στις επόμενες ώρες να οριστικοποιηθεί η απόκτησή τους.

Η ουσία για τον Άρη δεν είναι να έχει απλά επαφές, κάτι το οποίο γίνεται εδώ και καιρό άλλωστε, αλλά να προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες και ανακοινώσεις παικτών, που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Φυσικά δεν είναι αρκετοί, αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο αποτελούν μια βάση που εφόσον μπει, τότε ο Άρης θα χρειάζεται ακόμα 2-3 κινήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button