Μπάσκετ

Η προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για το Eurobasket του 2021

Σε ρυθμούς EuroBasket κινείται η Εθνική Γυναικών στο μπάσκετ, με τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας να να διεξάγονται στις αρχές Ιουνίου. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός κάλεσε τις 18 Ελληνίδες αθλήτριες για προετοιμασία. 

Στις 17 Μαΐου αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ, εν όψει του EuroBasket 2021. Μάλιστα στις αρχές Ιουνίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στην Κροατία, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά, καθώς θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Σλοβακία (5/6, στις 19:00) και την Κροατία (6/6, 19:00).

Την Πέμπτη (13/5) ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός γνωστοποίησε τις 18 Ελληνίδες αθλήτριες για την προετοιμασία.

Να τονίσουμε ότι η Άννα Σπυριδοπούλου δεν θα δώσει το παρών, εξαιτίας του τραυματισμού της. Ενώ απούσα θα είναι και η Ιωάννα Κριμίλη, καθώς δεν της δόθηκε η άδεια από το USF (Πανεπιστήμιο Σαν Φραντσίσκο).

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική θα αγωνιστεί στη Βαλένθια, στον Β’ Όμιλο, στον οποίο συγκατοικεί με το Μαυροβούνιο (17/6), τη Σερβία (18/6) και την Ιταλία (20/6). Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία και στη Γαλλία από τις 17 ως τις 27 Ιουνίου.

Η προεπιλογή της Εθνικής: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Αγγελική Νικολοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελλα, Βασιλική Λούκα, Αγγελική Βιντσιλαίου, Έλενα Τσινέκε, Βασιλική Πανούση, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Χριστίνα Αναστασοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Γεωργία Γρηγοροπούλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button