Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του ντέρμπι!

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, πέραν της αναγκαστικής του Σάκιτς στη θέση του Σούντγκρεν, αναμένεται να είναι το βασικό σχήμα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τρεις απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Χερμάν Μπούργος, ενόψει του πρώτου ντέρμπι που θα κάτσει στον πάγκο του Άρη, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, που είναι τιμωρημένος, Ματέο Γκαρσία, πήγε στην πατρίδα του για το “τελευταίο αντίο” στον πατέρα του και του τραυματία Φακούντο Μπερτόγλιο.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί για ένα ακόμη παιχνίδι ο Χουλιάαν Κουέστα, που στα τρία τελευταία που επέστρεψε, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Στο κέντρο της άμυνας οι Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς είναι αχώριστο δίδυμο, έχοντας αριστερά τους τον Κρίστιαν Γκάνεα και δεξιά τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Στα χαφ η τριάδα Χαβιέ Ματίγια, Λούκας Σάσα και Μπαντού Εντιαγέ λίγο πιο μπροστά είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Όσον αφορά τα εξτρέμ, σίγουρα στη μία θέση θα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, έχοντας στην άλλη έναν εκ των Χουάν Ιτούρμπε ή Μπρούνο Γκάμα, με τον Παραγουανό να έχει το προβάδισμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button