Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Μάντζιου

Ένα πιο επιθετικό πλάνο, σε σχέση με αυτό που ακολούθησε ο Άρης στην Τούμπα, θα εφαρμόσει ο προπονητής του Άρη στη σημερινή (24/09, 17.30) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ετοιμότητα των Νταρίντα και Κάρλσον είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον Άκη Μάντζιο, που έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Ρουπ (που βρίσκεται στη Γερμανία) και Τζούρασεκ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον Μάρτιν Μοντόγια δεξιά και τον Φράνκο Φεράρι να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα χαφ λογικά θα δούμε για πρώτη φορά το δίδυμο των Μπίργκερ Βερστράτε και Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τον Άλβαρο Σαμόρα να παίζει μπροστά τους. Το δεύτερο σενάριο φέρνει τον Ζαν Ζουλ δίπλα στον Βέλγο, με τον Τσέχο να πηγαίνει στο “10”.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λορέν Μορόν, έχοντας στα δεξιά του τον Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ενώ αριστερά ο Τζόναθαν Μενέντες έχει το προβάδισμα, σε σχέση με τον Σαπί Σουλειμάνοφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button