Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του απρόβλεπτου Μπούργος!

Ο Αργεντινός τεχνικός το τελευταίο διάστημα βγαίνει από τα καθιερωμένα και δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα, κάτι που περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει και στη Λεωφόρο.

Μετά τα πρώτα παιχνίδια που ο Χερμάν Μπούργος έκατσε στον πάγκο του Άρη και ακολούθησε την πεπατημένη, από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει να αλλάζει πράγματα, με πιο βασικό την καθιέρωση των δύο επιθετικών στο σχήμα της ομάδας. Η σημερινή (01/05, 19.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαιτέρως σημαντική και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον τις επιλογές του.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Χουάν Ιτούρμπε που είχαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες τα ξεπέρασαν και τέθηκαν στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Το θέμα είναι κυρίως για τον παραγουανό, αν δηλαδή ο Μπούργος θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Κρίστιαν Γκάνεα και στην απέναντι πλευρά ο Σαλέμ Εμπακατά έχει το προβάδισμα, σε σχέση με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Στα χαφ ο Χαβιέ Ματίγια είναι σίγουρος και δίπλα του θα αγωνιστεί ένας εκ των Λούκας Σάσα και Σεΐχ Ντουκουρέ.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης έχοντας απέναντι του τον Χουάν Ιτούρμπε, εκτός αν επιλεγεί ένας εκ των Ματέο Γκαρσία ή Μπρούνο Γκάμα, λόγω ανετοιμότητας του Παραγουανού. Το δίδυμο στην επίθεση αποτελούμενο από τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λουίς Πάλμα θα είναι και πάλι εκεί, εκτός αν αφήσει τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα εκτός, προσθέτοντας έναν ακόμη χαφ.

Μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε τόσο σχήμα με τρεις μέσους, όσο και με τρεις ποδοσφαιριστές στο κέντρο της άμυνας, έχοντας και αυτές τις επιλογές στο πίσω μέρος του μυαλού του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button