Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη!

Με τον Χερμάν Μπούργος να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο τους, οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο νέος προπονητής του Άρη σε συνεργασία με τον Τόλη Τερζή, που λογικά θα έχει το πρώτο λόγο στην κατάρτιση της ενδεκάδας, δεν αναμένεται να κάνουν πολλές αλλαγές, σε σχέση με το σχήμα της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η μοναδική απουσία για τον Άρη είναι αυτή του Μπρούνο Γκάμα, που δεν κρίθηκε έτοιμος για να μπει στην αποστολή, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε, μετά από δύο αναμετρήσεις που απουσίασε.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στο βασικό σχήμα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, με μία μικρή επιλογή που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να μπει στην ενδεκάδα ο Γιοχάν Μπεναλουάν, που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, αφήνοντας εκτός τον Βραζιλιάνο.

Στα άκρα της άμυνας μπορεί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν να μπήκε στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις, με τον Εμάνουελ Σάκιτς λογικά να διατηρεί τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας αριστερά τον Κρίστιαν Γκάνεα. Στα χαφ η τριάδα Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Μπαντού Εντιαγέ πιο μπροστά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για μία ακόμη φορά.

Όσον αφορά την επίθεση οι Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή και Ντάνιελ Μαντσίνι στο ένα άκρο είναι σίγουροι, ενώ για την άλλη θέση φαβορί είναι ο Ματέο Γκαρσία, καθώς ο Γκάμα απουσιάζει, οι Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο που μπήκαν σαν αλλαγή στο ντέρμπι απογοήτευσαν, ενώ υπάρχει και ο Λουίς Πάλμα, που ίσως αγωνιστεί σαν αλλαγή σ’ αυτό το παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button