Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη!

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου της προηγούμενης Πέμπτης με τη Λαμία, αναμένεται να είναι το σημερινό βασικό σχήμα των κιτρινόμαυρων.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει κάποιες στοχευμένες διαφοροποιήσεις στους «11» που θα χρησιμοποιήσει στη σημερινή (23/01, 15.00) αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Μαντσίνι που είναι τιμωρημένος, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει ο Μάριος Σιαμπάνης, εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κουέστα και Ντένις. Ισπανός πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, καθώς το θέμα που έχει είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με τον Βραζιλιάνο, που θα μείνει σίγουρα εκτός για τις επόμενες δέκα μέρες.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι το γνωστό δίδυμο των Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, έχοντας δεξιά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και αριστερά τον Λούμορ Αγκμπενιένου. Στα χαφ οι Τζίμι Τζέγκο και Μπαντού Εντιαγέ είναι σίγουροι, πιθανόν με τον Λούκας Σάσα μαζί τους και όχι τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης το φαβορί είναι και πάλι ο Δημήτρης Μάνος, εκτός αν γίνει η έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Όσον αφορά τα «φτερά» οι Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία έχουν το προβάδισμα, με τον Λουίς Πάλμα να είναι στην αποστολή και να παίρνει ίσως λίγο χρόνο συμμετοχής, αναλόγως με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button