Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη στους Ζωσιμάδες!

Οι κιτρινόμαυροι δίνουν σήμερα (14/02, 19.30) ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν, αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που έχει κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα απουσιάσουν οι Ματίγια και Γκάμα, αλλά και ο Ντουκουρέ, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο χώρο του κέντρου. Ο προπονητής του Άρη είναι υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Χουλιάν Κουέστα, μετά από πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Μάριος Σιαμπάνης. Στο κέντρο της άμυνας θα το δίδυμο Φαμπιάνο Λέινσμαν-Γιακούμπ Μπράμπετς θα είναι στη θέση, καθώς ο Βραζιλιάνος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ οι Ντάνιελ Σούντκρεν (δεξιά) και Κρίστιαν Γκάνεα (αριστερά) θα καλύψουν τα δύο άκρα.

Στα χαφ η απουσία του Ματίγια θα αναγκάσει τον Μπαντού Εντιαγέ να οπισθοχωρήσει για να παίξει δίπλα στον Λούκας Σάσα, έχοντας μπροστά τους τον Φακούντο Μπερτόγλιο και στην κορυφή της επίθεσης τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ με λιγότερες πιθανότητες υπάρχει και η επιλογή του Δημήτρη Μάνου για την κορυφή με τον Μαυριτανό πίσω του.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης η μία θέση φαίνεται ότι είναι καλυμμένη από τον Ντάνιελ Μαντσίνι, με την άλλη να έχει τρεις “μνηστήρες”. Υπάρχουν οι Χουάν Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι όμως δεν ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους και ο Λουίς Πάλμα, που μετά από τέσσερις περίπου εβδομάδες που είναι στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται έτοιμος να πάρει το “χρίσμα”, αγωνιζόμενος ακόμη και ως βασικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button