Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για το ματς με τον Βόλο

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι “11” του Άκη Μάντζιου για το σημερινό (05/02, 19.30) ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με αλλαγές θα είναι το αρχικό σχήμα του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, καθώς ο προπονητής του Άρη έχει να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαμπιάνο Λέινσμαν, που είναι τιμωρημένος και Λούμορ Αγκμπενιένου, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Κάτω από τα δοκάρια ο τεχνικός του Άρη έχει το πρώτο δίλλημα, καθώς ο Μάριος Σιαμπάνης τα πάει αρκετά καλά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που αγωνίζεται, ενώ πλέον έχει διαθέσιμο στο 100% τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές μέρες και λογικά αυτός θα ξεκινήσει βασικός στη σημερινή αναμέτρηση.

Στο κέντρο της άμυνας για τον παρτενέρ του Γιακούμπ Μπράμπετς, στη θέση του Φαμπιάνο, οι επιλογές είναι δύο, ο Γιώργος Δεληζήσης και ο Κυριάκος Ασλανίδης, με τον νεαρό να έχει το προβάδισμα, προκειμένου να πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Άρη. Στα άκρα δεξιά θα είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και αριστερά θα επιστρέψει ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Στο κέντρο η τριάδα των Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Μπαντού Εντιαγέ λογικά θα παραμείνει στη βασική ενδεκάδα, με τον Εμάνουελ Σάκιτς να έχει κάποιες μικρές πιθανότητες να αγωνιστεί στη θέση του Ισπανού. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχοντας αριστερά τον Μπρούνο Γκάμα, που πήρε ανάσες καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ και Ντάνιελ Μαντσίνι στο δεξί “φτερό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button