Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα και οι θέσεις που “παίζουν”!

Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο Τόλης Τερζής στο παιχνίδι της Τρίπολης, σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη έχει στη διάθεσή του τον Μόουζες Οντουμπάζιο και πιο έτοιμο, σε σχέση με το ντέρμπι, τον Λουίς Πάλμα, με μοναδική απουσία τον Μπράιαν Νταμπό, αλλά δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς. Στα άκρα της άμυνας, μετά την καλή τους εμφάνιση στο ντέρμπι, οι Σαλέμ Εμπακατά και Μπράντλεϊ Μαζικού έχουν το προβάδισμα.

Στα χαφ δίπλα στον Σεϊχ Ντουκουρέ λογικά θα αγωνιστεί ο Παπέ Σεϊχ Ντιόπ, λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Μπράιαν Νταμπό, με άλλες επιλογές τον Ματέο Γκαρσία ή τον νεαρό Ραφαήλ Σγούρο. Ο Μάνου Γκαρθία στο “10”, με τον Αντρέ Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντάνιελ Μαντσίνι στο ένα άκρο. Στο άλλο φαβορί είναι ο Ματέο, εκτός αν παίξει στα χαφ, με τον Λουίς Πάλμα να έχει λιγότερες πιθανότητες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button