Μπάσκετ

Η περίπτωση Ντεκόζι αναδεικνύει ξανά το μεγάλο πρόβλημα του Άρη!

Ο Κουίντον Ντεκόζι δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό γιατί πολύ απλά επιλέχθηκε να μην παίξει από τη στιγμή που δεν είχε προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα επειδή δεν είχε πληρωθεί!

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει λαμβάνειν μισθούς για Φεβρουάριο και Μάρτιο, αποφάσισε να μην προπονηθεί μέσα στη βδομάδα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός στον αγώνα με τον Ιωνικό καθώς δεν είχε ρυθμό αλλά και γιατί δεν μπορεί να προπονούνται όλοι οι άλλοι και αυτός να κάθεται… αραχτός!

Εννοείται πως πρέπει η ΚΑΕ Άρης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, αλλά από την άλλη πλευρά οφείλει ο κάθε παίκτης να είναι επαγγελματίας και να μην κάνει του… κεφαλιού του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα απειθαρχίας επειδή ακριβώς ο Άρης είναι σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών και δεν μπορεί να κάνει αλλαγές παικτών.

Αυτό που συνέβη με τον Ντεκόζι αναδεικνύει και πάλι το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη ομάδα. Είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία άρσης των ban της FIBA για να μπορεί η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της για το ρόστερ της επόμενης περιόδου δίχως περιορισμούς και δίχως να υπάρχει περίπτωση να… εγκλωβιστεί όπως τα τελευταία χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button